• ALLES
  • OPEN WONINGEN
  • HALFOPEN WONINGEN
  • GESLOTEN WONINGEN

Waarom kiezen voor
renovatiebedrijf homz?

Why choose homz left section image 0
Een totaaloplossing van A tot Z.

Met homz kiest u niet enkel voor isolatie maar ook voor renovatie, compleet verzorgd door ons. Dit betekent meer wooncomfort voor u met een verfrissing van uw gevel, energiebesparing en lagere energiefacturen.

Why choose homz left section image 0
Uw gevel krijgt een nieuwe uitstraling.

De gevel bepaalt niet alleen de uitstraling van de woning, bij verhuur of doorverkoop werd bewezen dat tot 25% meerwaarde bereikt wordt.

Why choose homz left section image 0
Een stap dichter bij een BEN-woning.

Isoleren is energie besparen, een investering die meteen voelbaar is. Houd de warmte binnen in de winter, en bespaar tot 30% op uw energiefactuur.

huizen gerenoveerd
kWh uitgespaard per jaar

De stappen van uw project

Afspraak

Tijdens de eerste afspraak, worden alle details van uw bestaande gevel nagezien en besproken. Er wordt samen met u geverifieerd welke aanpassingen van het dak, sponde, kroonlijst, goten, en dergelijke er nodig zijn.
Kortom alles komt aan bod.

Uitvoering

Eénmaal alle materialen voorhanden zijn, worden de werken gestart binnen een termijn van 3 à 4 weken.

Oplevering

Na de uitvoering van de gevelwerken wordt samen met u de gevelwerken opgeleverd. Eventuele opmerkingen worden uitgevoerd voor de aanvang van de voegwerken. De oplevering van de uitgevoerde werken volgt na het beëindigen van de voegwerken.

Bent u beperkt in uw isolatiedikte?

Are you limited in your insulation thickness image

Volgens het Vlaams rooilijndecreet mag sinds 2009 een gevel de rooilijn of bouwlijn met maximum 14 cm overschrijden voor isolatiedoeleinden. Het decreet geldt ook in het geval de voorgevel samenvalt met de rooilijn (vb. het voetpad of straatkant). Ongeacht of u een open, halfopen of gesloten bebouwing bezit, kan u dus altijd maximum 14cm uitbreiden voor isolatiedoeleinden. Indien uw woning kleiner is dan de bouwzone, kan u zelfs meer voorzien.
Het homz-concept met 12 cm isolatie en 2cm dikke steenstrippen valt binnen dit decreet én voldoet aan de eisen van de BEN-norm inzake gevels.

Contact