Benoveren met Homz

Een lagere energiefactuur

Geld door de muren gooien? Verleden tijd! U bespaart door enkel uw gevel te BENoveren tot 30% op uw energiefactuur.

Meer comfort

De hogere en constante oppervlaktetemperaturen van uw muren verhogen je comfortgevoel. U heeft minder last van tocht, in de winter geniet u van een aangename gevoelstemperatuur en in de zomer heeft u minder last van de hitte.

Een gezonder binnenklimaat.

Als u isoleert, dan spreek je ook over gecontroleerd en continue ventileren via een ventilatiesysteem. Een goede ventilatie in combinatie met een goed geïsoleerde woning, heeft een belangrijke invloed op onze gezondheid. Bovendien zorgt gecontroleerd ventileren naast isoleren voor minder verbruik.

Esthetische meerwaarde

Wanneer je je gevel isoleert met een nieuwe gevelbekleding, dan oogt uw woning veel aantrekkelijker. U komt letterlijk thuis.

Financiële meerwaarde

Heden is niet alleen een EPC-verslaggeving verplicht bij het verhuren of verkopen van uw woning, doch moet dit ook aangegeven worden door de makelaar aan de koper of huurder. Check de websites en u zal merken dat de gerenoveerde woningen met een beter EPC-certificaat duurder worden verkocht of verhuurd. De prijzen van een gebenoveerde woning stijgen dus, maar tevens dalen de prijzen van slecht geïsoleerde woningen.

Nodig voor ons klimaat.

Een goed geïsoleerde en luchtdichte woning heeft minder verwarming nodig, wat resulteert in een lager CO2-uitstoot en dus goed voor ons milieu. Wat goed is voor u, is ook goed voor uw kinderen en uw kleinkinderen. U bewijst niet alleen uzelf, doch ook de toekomstige generaties een dienst.

Vandaag al haalbaar

Met een BENovatie maakt u uw woning nu al Future Proof. BENoveren is namelijk isoleren aan de normen van morgen. Ga je voor een niet- of onvoldoende energetische renovatie, dan mag je nu al budgetteren voor een volgende renovatie.

De overheid betaalt mee

Door te BENoveren bewijs je het milieu, jezelf en je portemonnee een dienst, maar het blijft natuurlijk een investering. De overheid draagt haar steentje mee door heel wat ondersteunende maatregelen die BENoverende maatregelen betaalbaarder maken : renovatiepremies, premies via de netbeheerder, energieleningen, …

Financiële planning

U hoeft uw woning niet in één maal te BENoveren. U kan de verschillende facetten (gevels, ramen en dak) spreiden in de tijd volgens uw budget. Wist je dat als u uw gevels, uw ramen en uw dak energetisch renoveert u tot 60% energie bespaart? En dat enkel uw gevels isoleren goed kunnen zijn tot 30% energiebesparing?

Minder problemen

Als u uw gevel isoleert langs de buitenzijde, wordt uw gevel niet alleen beschermt tegen weersinvloeden, doch kan er ook geen vocht van buitenaf meer aan je binnenmuur.

Waarom kiezen voor
renovatiebedrijf homz?

Why choose homz left section image 0
Een totaaloplossing van A tot Z.

Met homz kiest u niet enkel voor isolatie maar ook voor renovatie, compleet verzorgd door ons. Dit betekent meer wooncomfort voor u met een verfrissing van uw gevel, energiebesparing en lagere energiefacturen.

Why choose homz left section image 0
Uw gevel krijgt een nieuwe uitstraling.

De gevel bepaalt niet alleen de uitstraling van de woning, bij verhuur of doorverkoop werd bewezen dat tot 25% meerwaarde bereikt wordt.

Why choose homz left section image 0
Een stap dichter bij een BEN-woning.

Isoleren is energie besparen, een investering die meteen voelbaar is. Houd de warmte binnen in de winter, en bespaar tot 30% op uw energiefactuur.

huizen gerenoveerd
kWh uitgespaard per jaar

Isoleren met homz

U wilt uw woning isoleren maar twijfelt nog tussen verschillende isolatietechnieken? De voordeligste optie is om te isoleren aan de buitenkant van uw woning. U kan op homz rekenen om dit uit te voeren zonder dat er ook maar één koudebrug achterblijft. Bovendien krijgt uw woning dankzij steenstrips een volledig nieuw uiterlijk. Er wordt geen enkel hoekje overgeslagen: wij voorzien isolatie voor de volledige omtrek van uw woning inclusief dagkanten, tussendorpel en binnenafwerking van ramen en deuren. U kiest gevelstenen bij uw steenfabrikant naar keuze en wij zorgen voor het verzagen tot steenstrips en de plaatsing van de strips. U bepaalt het gewenste eindresultaat, wij zorgen voor de rest!

• U krijgt niet alleen een gedetailleerde offerte maar ook een 3D-tekening die het eindresultaat weergeeft met uw gekozen steen.
• Onze prijzen zijn all-in: er zijn gegarandeerd GEEN MEERKOSTEN.
• Wij zorgen voor de gecompliceerde procedure om een stedenbouwkundige vergunning te verkrijgen.
• Vanaf het moment dat de werf is geopend worden de werken dagelijks opgevolgd en wordt het project in één adem afgewerkt (indien de weersomstandigheden het toelaten). De voegwerken worden minstens 6 weken na de plaatsing van de steenstrips ondernomen.
• Wij werken enkel met de beste materialen (XPS-027, blauwe hardsteen van Belgische herkomst, verankeringen van Connecton, …)
• Tijdens de werken worden alle details nog eens overlopen en kiest u de afwerking zoals korte, lange of wissel strik boven de deur- en raamopeningen.
• Na oplevering bezorgen wij de nodige documenten en attesten voor het aanvragen van premies.

Op welke premies heeft u recht?

Bij het renoveren van uw gevel krijgt u afhankelijk van de regio waar u woont, recht op premies van de overheid. Lees er hier meer over.

Contact